Velkommen til A/B Humlegården

Andelsboligforeningen A/B Humlegården er en velfunderet forening, etableret i 1997 med 88 andelsboliger og 9 lejemål. Foreningen har en solid økonomi og gode fællesfaciliteter, så som vaskeri, cykelkælder, dejlig gård, baderum, en helt ny tagterrasse med tilhørende køkken og toilet samt gratis digital fællesantenne. Vi har desuden billig bredbåndsopkobling via FiberBy.

A/B Humlegården ligger i et roligt område på Vesterbro med gåafstand til Enghave Plads, Kødbyen, Fisketorvet og Vesterbros mange cafeer og specialforretninger. Bus 1A til døren og 5-10 min. på cykel til Hovedbanegården.

Lejligheder til salg

Er du eller din familie kommende humleboere, eller trænger du bare til en anden lejlighed? Se vores liste over andelslejligheder, der er til salg.

Læs mere